Veelgestelde vragen

 

Hieronder vind je een aantal veelgestelde vragen. Als je op één van die vragen klikt, klapt deze open en wordt het antwoord zichtbaar.

Staat jouw vraag er niet bij?

Kijk dan eerst bij de diverse reglementen, te vinden op de website onder het kopje 'WSV de Residentie' en vervolgens 'Reglementen'. Heb je dan nog geen antwoord, stuur dan een mail naar siraterces.[antispam].@wsvderesidentie.nl.

 

Ik weet mijn wachtwoord niet meer

Klik op 'Inloggen'

Klik vervolgens op de link onder aan de pagina 'Wachtwoord en/of gebruikersnaam vergeten?'

Hierna krijg je een email met instructies om een nieuw wachtwoord in te stellen.

 
Moet ik het doorgeven als ik voor langere tijd met mijn boot weg ga?

Als je meer dan 4 aaneengesloten dagen afwezig bent, ben je verplicht de datum van vertrek en de vermoedelijke datum van terugkomst bij de Havencommissaris of een havenmeester te melden. Als je eerder terugkomt dan gepland, is het noodzakelijk de Havencommissaris hiervan tenminste 24 uur van te voren op de hoogte te stellen, zodat hij in de gelegenheid is de ligplaats vrij te maken.

Je kunt je afwezigheid eenvoudig opgeven via 'Mijn Residentie'.

 

 
Hoe kan ik mijn persoonlijke gegevens inzien of wijzigen?

Ga naar:

  • Ledenpagina
  • Kies 'Mijn Residentie'
  • Klik op de rode knop 'Persoonlijke gegevens'
  • Klik vervolgens op één van de rode knoppen 'Wijzigen' en controleer de gegevens. Wijzig deze indien nodig en klik op 'Opslaan'

Sommige gegevens (bijvoorbeeld bootgegevens) kun je niet zelf wijzigen. Mocht dat toch noodzakelijk zijn, stuur dan een mail naar siraterces.[antispam].@wsvderesidentie.nl.